naar artikelen

Algemene voorwaarden van Babyboef. ingeschreven bij de KVK Den Haag onder nummer 59961570

Algemene voorwaarden.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige gesloten overeenkomsten van Babyboef. Door een bestelling te doen via internet ga je een overeenkomst aan met Babyboef,en geef je te kennen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Babyboef heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Babyboef tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.


Bezorging
Voor post dat door de brievenbus past hanteren wij de vaste standaard verzendkosten van Postnl
0-100 gram         2,34 euro
100-250 gram     3,12 euro
250- 500 gram    3,95 euro

Alles wat bij ons meer dan 500 gram weegt heeft de afmeting van pakketpost.
Pakketpost versturen wij met DHL en kost 5,75 per pakket
Let op! bestellingen naar Belgie en Duitsland hebben afwijkende verzendkosten.
Indien U een pakket naar Belgie of Duitsland verstuurd ziet U bij het afrekenen de juiste verzendkosten.

DHL biedt een pakket 4 keer bij het opgegeven adres aan, indien bij 4 keer geen gehoor, wordt een pakket retour afzender gestuurd. Om dit pakket opnieuw te versturen zal opnieuw verzendkosten worden berekend aan de ontvanger.


Betaling
Na uw bestelling ontvangt u een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. Indien de bestelling na 7 dagen nog niet betaald is vervalt de bestelling.
U kunt betalen via Ideal of U kunt het geld overmaken naar IBAN NL90INGB0005026686 t.n.v. Babyboef te Sassenheim o.v.v . uw ordernummer.  
 
Bedrijven die een kraampakket bestellen kunnen op factuur betalen. U kunt dan in het betaalproces kiezen voor de optie "betalen via factuur". Uw pakket wordt gewoon verstuurd en u krijgt via mail de factuur.


Annulering
Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen via aan info@babyboef.nl . Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen. Indien u uw geannuleerde bestelling reeds heeft voldaan, restitueert Babyboef het betaalde bedrag uiterlijk binnen veertien (14) dagen. Artikelen die speciaal voor uw geborduurd zijn kunnen niet worden geannuleerd.
            
Aflevering
Aflevering van producten van Babyboef vindt plaats d.m.v Postnl of DHL. Babyboef is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de afleverwijze van de door u bestelde producten en niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.   

Ruilen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd
Wij geven geld terug, mits de te ruilen producten ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn. De retourkosten zijn voor de rekening van de klant.
Meld het artikel aan als retour via info@babyboef.nl . 

Het door U betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal binnen 14 dagen na ontvangst worden terugbetaald.

Borduur artikelen met eigen namen en/of zelf verzonnen teksten of op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.

Klachten
Heeft u klachten dan kunt u deze kenbaar maken via telefoon of door te mailen naar info@babyboef.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2008 - 2018 babyboef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel